Hlavní obsah

Autogramiády před Zlatou tretrou se zúčastnili dva špičkoví oštěpaři

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktuálně probíhající expozice fotografií atletů a vítězů mítinku Zlatá tretra Vítkovice od Pavla Lebedy vyvrcholila v ostravském obchodním a zábavním centru FORUM Nová Karolina autogramiádou dvou slavných atletů, účastníků olympiád. Autogramiády se zúčastnil Thomas Röhler a Vítězslav Veselý.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 26.6.2017 Autogramiáda atletů Zlaté tretry Ostrava 2017. V pozadí galerie fotek Pavla Lebedy.

Článek

Autogramiáda proběhla v pondělí 26. června, tedy dva dny před 56. ročníkem Zlaté tretry Ostrava 2017. 

„Sport, pohyb a aktivně strávený čas v našem centru pravidelně dostávají značný prostor, a to zejména díky spolupráci s SSK Vítkovice. Po úspěchu závodů Český běh žen a navštěvované výstavě Pavla Lebedy jsme rádi přijali možnost hostit atletická esa světového formátu,” konstatovala před autogramiádou Lenka Drozdová, manažerka ostravského obchodního a zábavního centra FORUM Nová Karolina.

Autogramiádu dvou světových oštěpařů Thomase Röhlera z Německa a Vítězslava Veselého z České republiky uváděl moderátor Aleš Juchelka. Oba atleti v rámci mítinku Zlatá tretra Ostrava 2017 spolu změří síly.

Za tým Německa budou startovat: Thomas Röhler, olympijský vítěz z Rio de Janeiro, jeho letošní výkon 93,90 je z 5. května 2017, který hodil v Doha v Kataru, Johanes Vetter - 89,68 m, Andreas Hofmann - 88,79 m a Lars Hamman - 86,71 m.

Za Českou republiku: Vítězslav Veselý, nositel bronzové medaile z LOH v Londýně 2012, mistr světa z Moskvy 2013 - 88,34 m, Jakub Vadlejch, vítěz diamantové ligy - 88,02 m, Petr Frydrych - 88,28m a Jaroslav Jílek- 83,09 m.

O autogramiádu dvou špičkových atletů byl velký zájem. Pro účastníky byla zorganizována soutěž o trička a také o dva lístky na Zlatou tretru Ostrava 2017. Tři úspěšní fanoušci si trička a lístky odnesli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám