Hlavní obsah

Audi vjelo pod vlak, řidič skončil v nemocnici

Novinky, Leona Roháčková

V úterý krátce po půl šesté odpoledne vyjížděli hasiči ze Vsetína k nehodě, která se stala v Huslenkách. Při střetu osobního auta a vlaku byl zraněn řidič, jehož vůz lokomotiva odhodila mimo trať.

Foto: HZS ZLK
Článek

"Došlo ke střetu osobního vozidla značky Audi s projíždějící vlakovou soupravou Regionova. Osobní vozidlo bylo odhozeno mimo trať," uvedl mluvčí zlínských hasičů Libor Netopil. Vlaková souprava zastavila asi po dalších padesáti metrech od místa střetu. Při střetu byl zraněn řidič osobního automobilu, kterého záchranka odvezla do nemocnice, ve vlaku nebyl zraněn nikdo. Míru zavinění a příčiny nehody šetří policie.

Už v pondělí dopoledne hasiči vyjížděli k nehodě, spojené s železnicí. U Újezdce u Uherského Brodu se do kolejiště převrátila nákladní avia. Hasiči z Uherského Brodu, kteří na místo dorazili pár minut po nehodě, zjistili, že avia ležící pod železničním náspem poškodila koleje a podloží. Zatímco zraněný řidič putoval do nemocnice, trať byla pro dopravu uzavřena a vůz vyproštěn. Opravy železničního svršku trvaly několik hodin, dopravu zajišťovaly autobusy. I v tomto případě nehodu dál vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám