Hlavní obsah

Atmo Music vystoupí v Březnici s živou kapelou

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Atmo Music obráží se svým Sen Tour celou Českou republiku. V pátek 14. října zamíří i do Březnice u Příbrami, a to rovnou se živou kapelou. Na své středočeské zastávce očekávají velký zájem.

Foto: ATMO music - oficiální foto SEN TOUR 2016

Atmo Music - oficiální promo foto k SEN TOUR

Článek

Mladá talentovaná skupina Atmo Music je v současné době velmi žádaná. Po několika hitech, které hrají česká rádia, se vydali na turné skrz celou republikou, které nazvali Sen Tour. U jejich písniček mladé dívky občas sní, vzhledem k jejich romantickém podtextu, takže název je více než trefný.

Jednou z jejich zastávek ve středních Čechách bude i Březnice u Příbrami, kam se chystá v pátek 14. října spoustu fanoušků. Kapela zde, oproti festivalům a ostatním diskotékovým vystoupením, zahraje se živou kapelou. Můžete se těšit na skvělé hity v čistě živém podání.

Hlavní hrdina kapely, Kryštof alias Beef, přijede do středočeského města již dříve. Fanynky ho budou moci zastihnout v odpoledních hodinách v místním fitness, či na ovocném freshi. Kryštof je velký vyznavač zdravého životního stylu, takže tyto dvě zmiňované zastávky, které budou součástí videa z jejich turné, jsou úzce spjaty s jeho zálibami a vyznáním.

Skupina vznikla v roce 2012 a má pouze dva členy. Ostatní zpěváci jsou pouze hosté, které si kluci zvou do svých hitů. V jejich hitech můžeme tedy někdy slyšet Lipa, Sebastiana nebo Chrise. A právě Lipo doprovodí Atmo Music na jejich turné, i ve středočeské Březnici.

Zmíněná liberecká kapela vydala již dvě alba. To poslední s názvem Sen vyšlo v červnu tohoto roku, a právě songy z této desky uslyší fanoušci na už probíhajícím turné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám