Hlavní obsah

Andrea Tögel Kalivodová přivezla adoptivní panenky

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Operní diva Andrea Tögel Kalivodová se zapojila do projektu, který si klade za cíl pomoci Dětskému fondu OSN UNICEF. Na 9. profesní setkání magazínu Best of a hotelu Savoy přivezla adoptivní, dobrovolníky ručně šité panenky, které slouží k získání prostředků na očkování dětí proti šesti nemocem.

Foto: Petr Mráček

Andrea Tögel Kalivodová

Článek

Panenky před hotelem, který z velké části prošel rekonstrukcí a již brzy ukáže veřejnosti také novou fasádu, převzali ředitelka hotelu Savoy Alicija Huziuk-Riath, pořadatelka setkání Michaela Lejsková a členové Českého výboru pro UNICEF. Událo se to v úterý 19. května.

Moderátor slavnostní události Jan Přeučil přivítal opěrní pěvkyni dokonale gentlemanským způsobem, který je mu vlastní, a pomohl dámě nejen z vozu, ale i s množstvím panenek.

Andreu jsme mohli ten večer vidět dvakrát. Jednu živou a tu druhou z látek, které věnovala návrhářka Gábina Páralová. Ta látková se stala předmětem adopce na tradičním profesním setkání, jehož byla taktéž automobilka Peugeot hlavním partnerem. Andrea vystoupila v doprovodu pianisty Petra Maláska. 

„Protože chci ve svém novém autě vozit našeho syna, rozhodla jsem se ho nejdříve otestovat a naložila jsem celou posádku panenek. Ty patří UNICEF, který za jejich prodej získává možnost očkování dětí v zemích třetího světa. Děti jsou moje téma a považuji za důležité pomáhat těm, které nemají potřebné možnosti,” prozradila Andrea Kalivodová na akci.

Panenky jsem dovezla bezpečně, jsem opatrná řidička. Na vystoupení jsme přijely hned dvě Andrey. Ta látková Andrea byla dárkem pořadatelky Michaely Lejskové, která mě takto ušila už podruhé za tím stejným účelem. Poprvé se panenka prodala tak rychle, že jsem ji ani neviděla, tak jsem si tuhle mohla konečně užít,” dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám