Hlavní obsah

Agressive Music Fest opět přivítá své fans v Pohoří

Novinky, Radek Vondřejc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako v předchozích sedmi letech se již po osmé rozpoutá metalové peklo v Pohoří ve východních Čechách, kde 20. července začne dvoudenní tvrdě hudební festival Agressive Music Fest.

Foto: Radek Vondřejc
Článek

V raritně zastřešeném areálu pod obří plachtou, pod kterou se vejdou stovky návštěvníků, bude k vidění i slyšení přes dvacet metalových kapel z celého světa, to vše doplněno kvalitním zvukem a světly.

Festival, který si získal svojí tradici jako nekomerční a nezávislá akce nabízí svým fans příjemnou rodinnou atmosféru s možností stanování přímo v areálu v dohledu podia. Jako vždy pořadatel vybral line-up složené z kapel hrajících napříč metalovými žánry.

Na pozici headlinerů se fans mohou těšit na thrashery PRIPJAT - kapelu s mezinárodním složením z Německa, Chile a Ukrajiny, tuzemské deathery TORTHARRY, nebo black-deathové MARTYRIUM z Malty.

Dalším tahákem jsou death metaloví THORNAFIRE z Chile, progresivní SWEEPING DEATH (Německo), Rakušané STREAMBLEED, polští metalisté WINGLESS, či trojí Nizozemci PERSISTENSE, MISANTHROPIA a DEAD END.

Ze Slovenska dorazí deathcoreoví STERCORE, z Ukrajiny kapela HELL:ON , dvakrát je zastoupeno Irsko alternativními WORDS THAT BURN a coreovými THIS PLACE HELL, od sousedů z Německa festival nabídne post H/C THE EDGE OF REASON.

Ani tuzemská scéna není festivalem opomíjena a představí v nabitých dvou dnech kapely jako legendární SABATHORY, industriální MEAN MESSIAH, death metalovou PURNAMU, thrashery DEATH ON ARRIVAL či THRASHING MACHINE a v neposlední řadě legendu V.A.R.

Vstupenky jsou již k mání na webu festivalu www.agressivemusicfest.eu, nebo na prodejní síti Ticketstream za základní cenu 550 Kč na oba festivalové dny.

Související témata:

Výběr článků

Načítám