Hlavní obsah

Agresivní opilec ukousl manželce kus ucha

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezvyklou dohru měl manželský spor, který v sobotu řešili rýmařovští policisté. Čtyřiatřicetiletý opilý agresor svou ženu nejprve častoval vulgaritami, pak přidal i pěsti. Ve finále jí ukousl kus ucha. Nešťastnice skončila v nemocnici, opilec na záchytce a tři děti v péči sociálky.

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

Policisté byli přivoláni k incidentu do jednoho bytu na náměstí Svobody, kde se nacházela 32letá žena se zraněním ucha a 34letý agresivní muž. Policisté ihned zavolali lékařskou pomoc, protože ženino zranění vyžadovalo okamžitý převoz do nemocnice.

Stačili ale ženu vyslechnout. "Opilý muž ji nejprve bezdůvodně vulgárně urážel a také ji uchopil za krk. Ženě se podařilo vyprostit a utéct do kuchyně, kde ji ale agresor znovu fyzicky napadl a ukousl jí část pravého ušního boltce i s chrupavkou," popsala incident bruntálská policejní mluvčí Pavla Tušková s tím, že v nemocnici ženě naštěstí ucho přišili.

Na místě incidentu byly tři děti, které policisté předali sociálním pracovnicím. Muž skončil v policejní cele s obviněním ze zvlášť závažného zločinu ublížení na zdraví. Je stíhán vazebně a hrozí mu až desetileté vězení. Přihlédnuto bude zřejmě i k faktu, že za útoky proti manželce byl již v minulosti stíhán.

Reklama

Výběr článků

Načítám