Hlavní obsah

Agresivní muž napadl tři lidi v bytě v centru Prahy

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Vodičkově ulici v centru Prahy v úterý 20. března večer zasahovali policisté u muže, který zranil tři lidi. Tramvajová doprava v centru byla zablokována.

Foto: Ondřej Kořínek

Agresivní muž zranil několik osob

Článek

V úterý kolem 19. hodiny zasahovaly hlídky Pohotovostní motorizované jednotky v bytě ve Vodičkově ulici přímo nad palácem FotoŠkoda. V bytě muž ohrožoval tři osoby, které poté napadl.

Podle serveru idnes.cz muž napadl svou manželku, která fotila choulostivé fotografie. Mezi zraněnými měl být i fotograf.

Z události z místa vyplývá, že muž zranil celkem tři osoby, které ošetřili záchranáři. Na místě zasahovaly dvě sanitky a několik policejních posádek. Doprava ve frekventované Vodičkově ulici byla zastavena na přibližně 20 minut.

Policisté muže na místě zadrželi a převezli k výslechu na místní oddělení. Muž byl během zatýkání sprostý i na zasahující policisty a hlasitě vykřikoval, že ho všechno bolí, a nebyl schopen nastoupit do policejního vozu. Policisté na místě zasahovali několik hodin.

Výběr článků

Načítám