Hlavní obsah

Agresívní lupič s nožem si šel do herny pro peníze, policie po něm pátrá

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S nožem v ruce si přišel lupič do herna baru v pátek 21. října pro několik desítek tisíc korun. Obsluha musela vyhledat pomoc psychologa.

Foto: Policie ČR

Agresivní lupič v herna baru.

Článek

Páteční ráno asi hned tak nezapomene obsluha herna baru v Plzeňské ulici v Praze 5. Do baru vstoupil krátce před šestou hodinou ranní agresivní pachatel a požadoval vydání hotovosti. Neznámý muž ohrožoval šestačtyřicetiletou barmanku nožem a byl na ni velmi hrubý.

Nakonec si odnesl několik desítek tisíc, žena nebyla zraněna, ale musela vyhledat pomoc psychologa.

Agresivního lupiče popisuje pražská policejní mluvčí Eva Stulíková: „Muž je středního věku, hubené, přibližně 180 cm vysoké postavy. V době činu byl oblečen celý v černém. Obličej si maskoval černou šálou a na hlavě měl čepici a kapuci. Na rukou měl černé rukavice. S sebou měl bílou igelitovou tašku. Byl ozbrojen nožem. Hovořil česky se silným cizojazyčným přízvukem.“

Kriminalisté se případem intenzivně zabývají a prosím veřejnost o veškeré informace k případu i k pachateli, které mohou volat na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám