Hlavní obsah

Adventně vyzdobeným zámkem v Hořovicích s průvodci v dobových kostýmech

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční adventní prohlídky se letos na zámku v Hořovicích uskuteční ve dnech 3. a 4. prosince, 10. a 11. prosince a 17. a 18. prosince od 10 do 15 hodin.

Foto: Libor Knížek

Zámek v Hořovicích zve na tradiční adventní prohlídky

Článek

Jak je v Hořovicích již milou tradicí, je pro nás velkým potěšením vás všechny pozvat na adventní prohlídky hořovickým zámkem.

Sice se nedozvíte mnoho o historických letopočtech, postupu výroby porcelánu ani o vojenských úspěších zámeckých pánů, zato se ale budete dobře bavit při barvitém popisu předvánočních a vánočních tradic našich předků. Potěší nás, jestliže si některé lidové obyčeje, o kterých vás budeme podrobně informovat, doma letos vyzkoušíte.

Slavnostně vyzdobeným zámkem vás provedou průvodci v dobových kostýmech, těšit se můžete na Andělské zvonění s tradičním psaním dopisů Ježíškovi i na Vánoční koncert. Ohřát se a nasát vánoční vůně budete moci ve funkční zámecké kuchyni, kde se můžete dozvědět i zajímavé recepty. Samozřejmostí jsou i perfektní služby útulné zámecké kavárny, která má připravený pestrý výběr studených a teplých nápojů, kávy, domácích koláčů a dalších dobrot.

Rezervace vstupenek na tel.: 311 512 479, nebo e-mailem: horovice@stc.npu.cz

On-line prodej a další informace naleznete na oficiálních stránkách zámku: www.zamek-horovice.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám