Hlavní obsah

ABBA World revival oslní starými hity, tentokrát v ústeckém klubu Doma

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z velice úspěšných revivalů míří na podium do ústeckého klubu Doma. O čtyřicet let zpátky se tak ve středu 7. března vrátí návštěvníci klubu v hudební show v ústeckém klubu Doma. Od 20 hodin zde vystoupí ABBA World revival, která nabízí originální provedení repertoáru slavné hudební formace v živé produkci

Foto: archiv skupiny

ABBA WORLD revival

Článek

ABBA World Revival z Prahy je desetičlenný soubor, složený z profesionálních hudebníků. Jejich středeční repertoár zahrnuje přes 30 nejznámějších písní švédské legendární megaskupiny 70. let.

Nastudovány byly nejen podle studiových nahrávek, ale i podle audio a video nahrávek živých vystoupení skupiny ABBA. To zaručuje jak přesnost hudebního provedení, tak i dokonalé vystižení nálady a atmosféry každé jednotlivé skladby. Celé vystoupení dostává i pravou korunku v podobě dokonalé image, dobových kostýmů a pódiové choreografie.

ABBA World Revival jistě potěší posluchače všech generací. V klubu Doma v Ústí nad Labem začíná koncert ve 20 hodin, vstupenky jsou k dostání na místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám