Hlavní obsah

Zorka Hejdová dostává od manžela praktické vánoční dárky

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako posledních několik let, i letos bude Zorka Hejdová trávit Štědrý večer pouze ve společnosti svého manžela Míry Hejdy. „Bylo to tak vždycky. Jen jeden rok jsme byli na štědrovečerní večeři s našima. Jinak jsme ale vždycky spolu a máme to tak hezky zavedené,“ svěřila se sympatická moderátorka.

Zorka Hejdová se těší na Vánoce s manželemVideo: Novinky

 
Článek

V domácnosti Zorky a Míry Hejdových se o svátcích nijak zvlášť nedodržují speciální zvyky. Lít olovo, rozkrajovat jablíčka nebo si pouštět svíčky na ořechových skořápkách dvojice nebude nejspíš ani letos. „My zvyky příliš nedodržujeme. Já se těším hlavně na dárky,“ usmívala se Zorka.

Blondýnka by pod stromečkem nejraději nacházela šperky, oblečení, šminky či parfémy, místo toho ale většinou dostává velmi praktické a účelové dary.

„Můj muž je expert na praktické dárky. Jednou jsem dostala stěrače na auto. Nebo sadu do auta včetně nejrůznějších kapalin. Tyto dárky většinou ocením až s odstupem času. Musím se ale přiznat, že se mi to vždycky hodilo,“ směje se Zorka, které vánoční dárek v podobě stěračů stále slouží.

Reklama

Související témata:

Související články

Marie Rottrová si užívá rodinné Vánoce

Zpěvačka Marie Rottrová miluje, když je na Vánoce celá rodina spolu. Na Štědrý večer se jich u stolu sejde dvanáct. A přípravu večeře mají ženy v rodině...

Výběr článků

Načítám