Hlavní obsah

Vánoce miluju, ráda dárky dostávám i dávám, říká Dana Morávková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro Danu Morávkovou jsou Vánoce oblíbenou částí kalendářního roku. I proto dodržuje jednu nevšední tradici, která se dokonce uchytila i u hereččina syna.

Dana Morávková v období Vánoc navštěvuje Národní divadloVideo: Novinky

 
Článek

„Vánoce miluju, myslím, že jsou krásné, když jste buď malými dětmi, nebo máte malé děti,“ říká herečka, která si vánoční atmosféru užívá plnými doušky.

Každoročně proto s rodinou v období Vánoc navštěvují Národní divadlo, aby se podívali na oblíbenou pohádkovou baletní inscenaci Louskáček.

„Máme takovou asi trochu jinou tradici než jiné rodiny, protože my pravidelně chodíme do Národního divadla na balet Louskáček. Kdysi jsem chodila s maminkou a tatínkem, pak jsem měla možnost v Louskáčkovi tančit, protože jsem chodila do přípravky Národního divadla v Praze, a pak jsme si to udělali jako tradici doma. Dokonce syn, když byl v Anglii, si sám došel na Louskáčka v Londýně,“ dodává Morávková.

Vánoce jsou sice svátkem, ke kterému dnes neodmyslitelně patří obdarovávání blízkých, herečka si ale spíše než hmatatelné dárky přeje pevné zdraví svých blízkých a štěstí v životě. Vánoční shánění dárků se jí však pravděpodobně nevyhne.

„Dárky ráda dostávám, ale hlavně dávám. Nebudu ale lhát, připravená nejsem teda vůbec, tak snad přiletí Ježíšek,“ směje se Morávková.

Taťjana Medvecká: Lidé zapomínají, že o Vánocích je důležitá hlavně pospolitost

Vánoce

Muzikálová zpěvačka Michaela Gemrotová zbožňuje vánoční jídla

Vánoce

Reklama

Související témata:
Dana Morávková

Výběr článků

Načítám