Hlavní obsah

Václav Noid Bárta o Vánocích: I brambory budou naše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Zpěvák, skladatel, textař a herec Václav Noid Bárta se těší, že bude na Vánoce se ženou a dětmi. A na příští rok plánuje vlastní brambory do bramborového salátu.

Vánoční anketa s Václavem Noidem BártouVideo: Novinky

 
Článek

Na Štědrý den tráví Václav Noid Bárta čas hlavně s rodinou. „Pouštíme si oblíbené pohádky a těšíme se třeba na to, že budou dávat Bambitku, ke které jsem dělal muziku,“ říká.

Doma podle něj na Štědrý večer nesmí chybět vynikající bramborový salát, který dělá jeho žena Eliška. „Myslím, že tenhle rok už budou vajíčka, která v něm budou obsažena, naše domácí, protože máme slepice. A příští rok si myslím, že i ty brambory budou naše,“ zamýšlí se.

K bramborovému salátu patří pochopitelně řízek. Ovšem ne rybí, jelikož u Bártů doma je nikdo nejí. Podávají se i chlebíčky a všechny možné pochutiny, které si, jak říká, nedopřejí během roku. „Těším se, ale zároveň už se netěším na to, že mi bude hrozně špatně,“ říká Bárta, pro nějž jsou největším dárkem děti u stromečku. „Když vidíš, jakou mají radost, tak to je fakt dojemné.“

Co si přejí dospívající k Vánocům? Peníze nebo dárkové karty, shodují se dvojčata Štěpánky Duchkové

Vánoce

Reklama

Související témata:
Václav Bárta

Výběr článků

Načítám