Hlavní obsah

Nikol Heřmánková Kouklová nakupuje vánoční dárky už od května

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teď je ještě ve shonu kolem příprav premiéry nové hry Okupace v Divadle Bez zábradlí, kterému šéfuje její manžel Karel Heřmánek mladší spolu se svým bratrem. Dárky na Vánoce už má ale Nikol Heřmánková Kouklová skoro všechny nakoupené a těší se na tradiční výrobu adventních věnců a vánoční trh, který v pasáži u divadla každoročně pořádá.

Jak se chystá na Vánoce Nikol Heřmánková KouklováVideo: Saša Šeflová, Novinky

 
Článek

„Můj manžel by řekl, že jsem šílenec, protože vánoční dárky nakupuju postupně už od května. Musím, protože máme velkou rodinu, tedy hlavně Kája, který je z pěti sourozenců, a ti už také mají rodiny,“ vysvětlila Nikol, která už má většinu dárků doma.

„Už je jenom zabalit, ale s tím počkám až na advent, balení dárků mi navozuje předvánoční atmosféru,“ dodala.

Martha Issová Vánoce u televize netráví, dodnes neviděla ani Mrazíka

Vánoce

„Těším se i na to, až se sejdeme s kamarádkami a budeme vyrábět adventní věnce. Budeme opět zdobit i pasáž Adria u divadla, kde každoročně pořádáme adventní tržíček, který letos proběhne 6. prosince. Budou se zpívat koledy, prodávat cukroví a výrobky klientů nadačního fondu Slunce,“ zve kohokoli k návštěvě Nikol.

Protože ještě nemají děti, vánoční svátky tráví na střídačku u jejích nebo manželových rodičů. Tentokrát je na řadě rodina Heřmánkových. „Takže bude veselo, protože dětí tam bude plno. Kájův bratr má teď čerstvé miminko, holčičku Medušku, a také Karlovy sestry mají děti. Doma u Heřmánků nás bude plno,“ uzavírá výčet.

Může se vám hodit na Firmy.cz: Divadlo Bez zábradlí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám