Hlavní obsah

Martha Issová Vánoce u televize netráví, dodnes neviděla ani Mrazíka

Pro herečku Marthu Issovou a její rodinu jsou Vánoce především obdobím klidu. Snaží se je trávit bez klasického nákupního šílenství a v kruhu své velké rodiny.

Jak vypadají Vánoce Marthy IssovéVideo: Novinky

 
Článek

„Posledních pár let se snažím u nás v rodině Vánoce pojmout trochu jinak, protože se přiznám, že to obchodní, komerční šílenství mi nedělá úplně dobře,“ svěřila se oblíbená herečka.

Jako dvojnásobná maminka dcer Františky a Emilky se úspěšně pokouší dětem vysvětlit, že Vánoce nejsou jen o dárcích.

„Snažili jsme se s dětmi mluvit o tom, co svátky znamenají a jak bychom je rádi prožívali. A víceméně se nám to daří. Samozřejmě tlak zvenčí na člověka je obrovský,“ prozradila herečka na tiskové konferenci České televize, kam dorazila s partnerem Davidem Ondříčkem.

ČT představila vánoční program. 24. prosince uvede Tajemství staré bambitky 2, na Nový rok nasadí Zátopka

Vánoce

Hned po Vánocích poběží na obrazovkách snímek Zátopek, který společně natočili a ve kterém Martha hrála hlavní roli. Nás zajímalo, zda má spojenou poklidnou vánoční atmosféru také s pohádkami.

„Rodiče neměli rádi televizní konzumaci na Štědrý den. Třeba jsem nikdy neviděla celého Mrazíka, protože jsme se s bráchou nesměli dívat. Naše máma vždy říkala, že to je hrozné, že jsou to duchovní svátky a že máme zpívat a povídat si, a ne čumět na pohádky,“ prozradila herečka s tím, že na pohádky a televizi si už od dětství nenavykla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám