Hlavní obsah

Míša Dolinová bude o Vánocích hřešit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka a moderátorka Míša Dolinová (43) má za sebou rozvodové řízení. Letošní Vánoce bude s největší pravděpodobností slavit spolu s dcerami Julinkou (9) a Terezkou (11) na chalupě.

Článek

„Když po tom všem, čím jsem letos na podzim prošla, pomyslím na Vánoce, připadá mi to jako pohlazení na duši,“ říká Míša. A okamžitě dodává, že pokud bude počasí jen trochu zimní, tak z Prahy zmizí. „Pojedeme s holkami na chalupu a budeme odpočívat, moc se na to těším.“

Míša také prozradila, že letos poprvé za ní přišla dcera Julinka s dopisem Ježíškovi. „Uvedla v něm naprosto konkrétní dárky, tak se budu snažit jí to splnit, mám ten dopis v diáři. Přeje si mobil, přívěšek, pelerínku. Samozřejmě, chtěla bych, aby našla pod stromečkem i nějaké překvapení, ale nevím, napsala si toho opravdu dost,“ usmála se Míša.

Dolinová si už plánuje, že se celé svátky bude procházet zasněženým lesem a pak se doslova cpát cukrovím.

Půst se před Vánoci vyplatí

„Sama sice nepeču, ale nechávám si cukroví péct, dělá mi ho už léta jedna paní ze severní Moravy a je naprosto úžasné. Peče malé až filigránské kousky, neošizené. Čokoláda, oříšky, máslo... ale je to tak dobré,“ povzdychla si slastně herečka, která si svoji váhu pečlivě hlídá. Jeden čas se dokonce spekulovalo, že Míša Dolinová trpí anorexií. Ona ale tyto fámy striktně popírá.

„Před Vánoci si dám očistnou kůru a půst. Musím shodit před Štědrým dnem nejméně dvě kila. Pak se můžu s klidným svědomím pustit do svátečního hodování. Tím se zase dostanu na váhu, kterou jsem před půstem měla. On se půst před jakýmikoliv svátky vždycky vyplatí, dvě kila máte dole za tři dny. A pak už se to dá docela dobře zvládnout a bez špatného svědomí v klidu mlsat,“ prozradila Dolinová svůj rafinovaný recept, jak si dopřát dobré jídlo a přitom nepřibrat na váze.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám