Hlavní obsah

Miroslav Etzler si Vánoce poprvé užije s malým synem. Zatím bez dárků

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zkomercionalizované Vánoce se herci Miroslavu Etzlerovi vždy protivily. Patnáct let před nimi dokonce utíkal do zahraničí, do Asie nebo Střední Ameriky. S narozením čtvrtého dítěte, syna Samuela, je to ale trochu jinak. Přehnané nakupování dárků ale nadále odmítá.

Jak bude letošní Vánoce prožívat Miroslav EtzlerVideo: Novinky

 
Článek

Miroslav Etzler si letos Vánoce konečně užije. „Je známé, že mám už tři děti, které už jsou dospělé a je zřejmé, že jsem byl dost velký blbeček, když se narodily. A teprve teď si to dostatečně užívám tak, jak jsem si měl užívat všechny tři předchozí. A Sam je zosobnění Ježíška. Říkám to, i když jsem ateista. Dostal jsem od svojí partnerky obrovský dar,” svěřil se.

S dárky to ale přehánět nebude. „Letos to asi necháme tak, že se půjdeme podívat někam na betlém a zapálíme prskavku a svíčku. Zahrnovat ho dárky je zbytečné. Neměl by z toho rozum, je rád, když vidí bradavku,” míní herec.

Všeobecně dárky moc neřeší. „Pro mě jako pro dítě znamenaly Vánoce spíš duchovní náplň. Proto jsem také patnáct let od českých zkomercionalizovaných Vánoc utíkal. Stalo se z toho šílenství, kdy si lidi berou půjčky, aby obšťastnili svoje blízké, kteří na ně přes rok kašlou, a pak končí s exekucemi a přijdou i o byt nebo dům. My se vždycky domluvíme, co by lidé chtěli, a já jim na to přispěju anebo to koupím,” vysvětlil Etzler.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám