Hlavní obsah

Kdyby se nám nepovedl bramborový salát, máme zkažené Vánoce, říká Bořek Slezáček

Novinky, Dominika Rachůnková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodina herce Bořka Slezáčka si na kapra ani jiné ryby ke štědrovečerní večeři nepotrpí. „Já bych nezabil ani mouchu, takže kapra nejíme. Děti ryby vůbec nejedí,“ prozradil.

Jak stráví letošní Vánoce Bořek SlezáčekVideo: Novinky

 
Článek

Vánoce tráví herec s manželkou Žanetou a syny Nikolajem (12) a Andrejem (8). Podělil se s námi o jejich rodinné sváteční menu.

„Tradičně máme hrachovou polévku. Žijeme na Mělnicku a tam jí většina lidí rybí polévku, ale já jsem přitáhl z Moravy tento zvyk. Děti se nejvíc těší na opečené krutony v polévce. Samozřejmě máme řízky, bramborový salát, ten děláme společně se ženou,“ vypráví Slezáček.

Na bramborovém salátu si dávají opravdu záležet, pro herce je to nejdůležitější pokrm svátků.

„Zatím se nám vždy povedl, ale jsme ve stresu. Co kdyby se zrovna letos nepovedl?! To by byly zkažené Vánoce. Já totiž nejsem moc na cukroví, ale bramborový salát jím ještě v lednu,“ svěřil se.

K vánočním svátkům neodmyslitelně patří pohádky a filmy s vánoční tematikou, u kterých se sejde celá rodina. Hercův nejoblíbenější film je Láska nebeská. Muzikál Láska nebeská s největšími hity Waldemara Matušky, který se právě zkouší v Divadle Broadway, bude mít premiéru v příštím roce. Bořek Slezáček si v něm shodou okolností zahraje jednu z postav.

Přesto, že herec má v oblibě zahraniční romantický film s Hughem Grantem v hlavní roli, jeho žena si potrpí na českou klasiku s Libuší Šafránkovou a Pavlem Trávníčkem. „Moje žena miluje Tři oříšky pro Popelku a děti s námi koukají na obojí,“ dodal na závěr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám