Hlavní obsah

Hana Heřmánková vaří na Štědrý den i pro sousedy

Novinky, Dominika Rachůnková

Manželka známého herce, režiséra a divadelního principála Karla Heřmánka Hana Heřmánková nasála sváteční atmosféru na charitativním Vánočním trhu před pražským Divadlem bez zábradlí, jehož výtěžek pomáhá nadaci Slunce. A protože má každoročně na starosti organizaci akce její snacha Nikol Kouklová, manželka Karla Heřmánka ml., užily si dámy předvánoční rodinnou idylku i během práce.

Jak letos stráví Vánoce u HeřmánkůVideo: Novinky

 
Článek

Bývalá televizní hlasatelka Hana Heřmánková nám na trhu prozradila, že je ráda v roli hostitelky a vaří nejen pro své blízké kamarády, ale i sousedy.

„Na Štědrý večer vařím sama, ale nejen na večer. V poledne chodíme s kamarády do Říčan do čajovny na šneky, potom sezvu sousedy a pozvu je k sobě kolem čtvrté hodiny na kubu. Pak počkáme na Štědrý večer,“ řekla Hana a prozradila, že na štědrovečerní tabuli nesmí chybět kapr, bramborový salát a rybí polévka.

Lehce zaskočená byla otázkou, jestli se s manželem dívají na jednu z nejoblíbenějších českých pohádek S čerty nejsou žerty, kde Karel Heřmánek ztvárnil legendárního Lucifera.

„Je pravda, že jsme se dívali, ale to už je mnoho let. Děti nám už trošku odrostly, takže se těším, že se teď budeme dívat společně s těmi nejmenšími, s Karlovým vnoučkem a vnučkou. Já mám ty pohádky ráda všechny,“ usmála se televizní hlasatelka.

Vánoce jsou především o rodině, a proto se těší na shledání s těmi, které přes rok tak často nevídá. „Na Boží hod jedeme k rodičům na Šumavu, kde se setkám se svými neteřemi a švagrem, kteří přijedou z Německa. Na to se těším moc,“ dodala na závěr.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám