Hlavní obsah

Gábina Partyšová bude mít kvůli nevěrnému Koktovi nejhorší Vánoce v životě

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Gábina Partyšová bude mít zřejmě nejhorší Vánoce ve svém životě. V současné rodinné situaci se snaží o to, aby si je užil alespoň syn Kristián. A zatím se domnívá, že kvůli němu stráví svátky i s manželem Josefem Koktou.

Gábina Partyšová nebude mít příliš pohodové VánoceVideo: Novinky

 
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová dokáže překousnout leccos, ale nyní už se opravdu schyluje k rozvodu s manželem Josefem Koktou. O jeho kauze informují média průběžně už několik měsíců a Gábina ztrácí trpělivost.

Foto: Michaela Feuereislová

Čtyřletý Kristián si přeje sourozence.

Jen kvůli synovi Kristiánovi s ním chce strávit nadcházející Vánoce. „Chci udělat hezké Vánoce hlavně pro malého. I když nevím, jak to mezi námi dál bude,“ přiznala Partyšová.

„Doposud jsem měla všechny vánoční svátky krásné. Tyhle budou, myslím, ty nejhorší v mém životě,“ uzavřela.

Reklama

Související články

Lucie Bílá se na Vánoce schází s celou vesnicí

Zpěvačka Lucie Bílá neponechává nákup vánočních dárků náhodě. „Dárky sbírám už od září, protože chci být připravená. Vánoční turné mi totiž letos končí až 23....

Bořek Slezáček hledá vánoční hotel pro psy

Moderátor Bořek Slezáček Vánoce moc neřeší. Skoro všechno nechává na partnerce a matce jeho dvou synů Žanetě. „Všechno zařizuje, kupuje dárky. Ale už pro ni...

Výběr článků

Načítám