Hlavní obsah

Desetimetrový vánoční strom v Kodani zdobí více jak tři tisíce krystalů

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na nádherný vánoční strom ozdobený více jak třemi tisíci krystaly Swarovski se mohou těšit návštěvníci kodaňského zábavního parku Tivoli. Jedná se o zcela výjimečnou záležitost, která má ozvláštnit 25. výročí od vzniku parku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V kodaňském zábavním parku Tivoli rozsvítili vánoční stromVideo: Reuters

 
Článek

Desetimetrový strom, který zdobí krystaly v hodnotě jednoho milionu dánských korun (cca 3 210 000 Kč) a stojí před hotelem Nimb v areálu parku Tivoli, byl rozsvícen 17. listopadu a návštěvníky bude svým třpytem oslňovat až do 5. ledna 2020. Zdobení stromu přitom trvalo deset dní.

Dánové ale nezůstali jen u ozdobeného vánočního stromu. Na vánoční výzdobě nešetřili v celém parku Tivoli. Použili zde více jak milion světel. Návštěvníci Kodaně se tak v adventním čase mají opravdu na co těšit.

Reklama

Související témata:

Související články

Na návštěvě u Santy doma

Finské městečko Rovaniemi leží přímo u polárního kruhu. Zhruba 80 minut dlouhý let z hlavního města Helsinky čeká ty, kteří chtějí na vlastní oči spatřit domov...

Ve Skotsku otevřou první Santovu poštu

S Vánoci se blíží i psaní dopisů s prosbou o dárky, které chtějí zejména děti najít pod stromečkem. V několika skotských městech specificky k tomuto účelu...

Výběr článků

Načítám