Hlavní obsah

Dáda bude mít štědrovečerní tabuli ozdobenou andělíčky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až do třiadvacátého prosince bude Dáda Patrasová vystupovat na zájezdových představeních pro děti. Ale na Vánoce je podle svých slov přesto pečlivě připravena.

Článek

"Mám už přichystaný vánoční dárek pro celou naši rodinu, děti jsou vlastně pořád s námi. Anička je už v šesté třídě a Felix ve druhé třídě na HAMU. V takovém věku se děti obvykle osamostatňují, ale ty naše se k nám stále vracejí. Kdybych si Vánoce sama nepřichystala, tak by to snad ani Vánoce nebyly. Připravuji kapra na česneku, na kmínu, smažím řízečky, vyrábím salát podle receptu maminky, stejně jako rybí polévku. A k Vánocům u mě patří krásně prostřená tabule. Na té si zvlášť zakládám a každý rok zdobím jídelní stůl jinak. Tentokrát jsem už nakoupila porcelánové andělíčky, které ho letos ozdobí,“ svěřuje se Dáda.

Stěžuje si na pomluvy

Čas od času se objevují články, které jsou pro Dádu nelichotivé. Například, že prý má raději mejdany v restauracích a barech než děti.

„Celý život se věnuji dětem. A proto bych si přála, aby mi ti pomlouvači už konečně dali pokoj. A nechali mě v klidu dál pracovat,“ přeje si Dáda.

Jako vánoční dárek pro děti jí teď vyšla kniha Jak Oskar ke štěstí přišel aneb Příběhy Dády a televizních kamarádů. A cédéčko, na kterém čte Neználkovy příhody. Bývalá princezna Xénie také dotočila v televizi Kouzelnou školku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám