Hlavní obsah

Obrněné vozidlo rozdrtilo civilní auto, řidič jako zázrakem přežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátce předtím, než byla zlikvidována skupina diverzantů, odehrála se na stejném místě na kyjevském předměstí Obolon děsivá scéna, jejíž záznam se šíří na sociálních sítích. Obrněné vozidlo tam rozdrtilo protijedoucí vozidlo. Seniora za volantem civilního vozu se povedlo vyprostit živého. Není jasné, zda obrněnce řídili Ukrajinci nebo Rusové, podle všeho však reagovali na střelbu a šlo o nešťastnou náhodu.

Nahrávka zachycující zastřelení údajných diverzantů a přejetí civilního auta obrněným vozidlem

 
Článek

Nahrávky pořízené na sociálních sítích vzbudily obrovský rozruch. Není zcela potvrzené, kdy k incidentu došlo, některým uživatelům se ale povedlo díky geolokaci určit, že se incident odehrál na kyjevském předměstí.

Řidič obrněného vozidla změnil náhle směr jízdy a doslova rozmačkal protijedoucí civilní vozidlo.

Obrněný vůz přejel civilní auto jedoucí v protisměru.Video: Twitter Franakviacorka a berojag59060636

Další nahrávka ukazuje, jak se lidé pokouší z vozu vyprostit uvězněného seniora.

V Kyjevě postříleli skupinu diverzantů v ukrajinských uniformách

Zahraniční

Dlouho rovněž nebylo jasné, zda se jedná o ukrajinské či ruské obrněné vozidlo. Nahrávka pořízená z větší blízkosti však ukazuje, že obrněné vozidlo očividně reagovalo na střelbu, kdy byli likvidováni diverzanti, jak později uvedly ukrajinské úřady.

V tu chvíli vozidlo prudce zrychlilo a uhnulo z cesty a střetlo se z civilním autem. Kdo řídil, ale zůstává stále nejasné.

Reklama

Výběr článků

Načítám