Hlavní obsah

Svátek zamilovaných lze slavit každý den v posteli a při svíčkách

Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte, jak zaujmout partnera či partnerku zrovna o svátku zamilovaných, na svatého Valentýna? Nudí vás růžová srdíčka prodávaná na každém rohu, otřepaná přání, kytice růží darovaná zrovna 14. února. Nepřejte během svátku miláčkovi vůbec nic a překvapte jej až na sklonku dne - v posteli.

Foto: Profimedia.cz

Milenecký pár se může nechat inspirovat a obložit si lůžko svíčkami, pochutinami a například šampaňským.

Článek

Předveďte se v novém, luxusnějším prádélku, které již na první pohled nemůže zářit lacinými třpytkami. Jej můžete samozřejmě obdarovat také novým kouskem šatníku, jenž na první pohled nebývá vidět. Je schován právě jen pro vás.

Současně můžete zapálit několikero svíček. Mohou být rozdílných velikostí, tvarů, vůní, určitě dodají intimnímu večeru tu pravou atmosféru. Samozřejmě se večírek nemusí odehrávat pouze v ložnici, zajímavou atmosféru může dotvořit i speciální koupel v bublinkové lázni, při svíčkách a vůni ze zapálené aromalampy s vonným olejem. A ke každé lázni patří masáž, při oslavě nemusí být zrovna rehabilitační, ale spíše erotická.

Šampaňské, dárek i občerstvení dodají intimnímu večírku šťávu

K neodmyslitelným součástem večírku ve dvou patří občerstvení ať už studené, či teplé kuchyně. I když se party odehrává v ložnici a ne v jídelně či obývacím pokoji, lze si dopředu připravit lahůdky studené či teplé kuchyně, které budou lahodit zraku i chuťovým buňkám a dodají večírku smyslový zážitek navíc.

Foto: http://www.champagne-grandjour.cz, Novinky

Nemělo by se zapomenout na šampaňské. Ke svátečním chvílím se opravdu hodí.

Erotickým hrátkám se každá dvojice oddává podle svého gusta, k tomu většinou nepotřebuje návody, ale aspoň jeden z partnerů by mohl překvapit nějakou novinkou či splnit partnerovo skryté přání.

Foto: Profimedia.cz

Při intimních chvilkách by si zamilovaní mohli dopřát nějaké to skryté pokušení.

Malá pozornost, nebo větší dárek může být příjemným bonusem večera, jemuž každá dvojice může, nebo nemusí říkat Svátek zamilovaných. Společnou cestu intimním životem si mohou zamilovaní příjemně oslavovat každý den.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám