Hlavní obsah

Pamela Andersonová se na Valentýna odhalí v pařížském kabaretu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Pověstný „chrám nahoty“ na pařížské Avenue George V. láká na svou valentýnskou show skutečným bonbonkem. Návštěvníky kabaretu Le Crazy Horse totiž svým nahým číslem potěší herečka Pamela Andersonová. Ve dnech 13. a 14. února vystoupí celkem čtyřikrát v podniku, kde je oděv překážkou.

Článek

Hvězdu seriálu Pobřežní hlídka přilákal do svého podniku za tučný honorář majitel Andree Diessenberg. Ten pak americkému magazínu People prozradil: „Pamela si sama vybrala ta data. Ale když jsem ji viděl na jevišti, hned jsem si pro sebe řekl: ´Musím ji mít u sebe na pódiu.´ Je to bomba! Pamela předvede poctu Brigitte Bardotové se svým číslem ´Harley Davidson´ a objeví se ve finále nahá.“

Jeden z nejslavnějších pařížských kabaretů byl otevřen v roce 1952. Od té doby je znám jako „chrám nahoty“ a těší se neustálé přízni diváků.

Na jeho jevišti je často hostem varietní umělkyně Dita Von Teese. Osmatřicáté narozeniny tu po boku své partnerky Beyoncé Knowlesové loni oslavil také rapper Jay-Z.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám