Hlavní obsah

Na dálnici D1 jsou až desetikilometrové kolony. Jezdí se jedním pruhem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Humpolec

Až desetikilometrové kolony se tvoří na dálnici D1 u Humpolce. Provoz je tam možný jenom jedním jízdním pruhem, protože stavbaři pracují na středním dělícím pruhu. Doba zdržení je až půl druhé hodiny.

Kolona na dálniciVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Poblíž 92. kilometru dálnice D1 se tvoří desetikilometrové kolony v obou směrech kvůli oboustrannému zúžení do jednoho pruhu. Aktuální stav strávený v kolonách je 1,5 hodiny.

„Ucpané jsou i okolní komunikace kvůli autům, které stihly sjet,“ hlásil kolem 15. hodiny reportér agentury Aktu.

Cizinci kradli u D1 naftu z nákladních aut

Krimi

Podle policie a ŘSD probíhá v modernizovaném úseku dálnice práce na středním dělícím pruhu mezi Humpolcem na 90. kilometru a Koberovicemi na 81. kilometru. Průjezdný je jen pravý pruh. Kolony se však tvoří už před uzavírkou.

Podle policie bude toto omezení ve směru na Brno v pondělí až do večera. Směrem na Prahu bude doprava vedena jedním pruhem do středeční 14. hodiny. Server dopravních informací však uvádí, že omezení na Prahu skončí v úterý večer.

Dálnice D1 byla na 114. kilometru na Brno hodinu neprůjezdná. Srazila se tam čtyři auta

Krimi

Devítikilometrový úsek dálnice mezi Humpolcem a Koberovicemi opravuje firma Eurovia CS. Jde o zakázku za více než miliardu korun. Podle údajů na webu ŘSD by měla být opravená část dálnice zprovozněná letos v září.

Foto: Aktu.cz

Kolony v uzavírce na D1

Foto: Aktu.cz

Kolony v uzavírce na D1

Reklama

Výběr článků

Načítám