Hlavní obsah

Plánujete nový dům? Bydlet můžete už za čtyři měsíce

Sníte o bydlení v rodinném domě, ale chcete se dopředu ujistit, že bude přesně odpovídat vašim požadavkům i stylu života, aby vaši radost nic nenarušilo a zároveň jste na svůj dům snů nemuseli dlouho čekat? Nic z toho dnes už není problém.

Foto: Canaba.cz

I vy můžete bydlet v domě svých snů

Článek

Zásadní je vybrat si firmu, která vám váš budoucí dům neukáže jen na papíře, ale i v reálu. Například společnost Canaba má v Praze svoje Centrum vzorových domů, kde si můžete jejich moderní, zdraví prospěšné a zároveň úsporné bydlení v praxi vyzkoušet. A to samozřejmě ještě před podpisem smlouvy. V Nehvizdech u Prahy je možné navštívit sedm v České republice nejprodávanějších domů.

Svůj vysněný dům si tu projdete, můžete si v něm posedět, vypít kávu a promyslet, zda by vám jeho dispozice vyhovovaly nebo si je přejete lehce pozměnit. Společnost Canaba má totiž v nabídce nespočet dispozičních řešení každého svého rodinného domu.

Foto: Canaba.cz

Interiér domu Romance

Moderní pojetí klasické architektury

Jedním z nich je například dům Romance, který získal titul Dům roku 2016. Nadchne vás, pokud máte rádi klasickou architekturu, ale nechybí mu ani moderní prvky, jako jsou například velká okna, která prostoru propůjčují vzdušnost i spoustu denního světla. Vlídně vyvážený exteriér podtrhuje kombinace kompaktního půdorysného tvaru s lehkostí architektonických doplňků – dvojitého vikýře, originálního řešení balkonů a moderního a zároveň praktického řešení sedlové střechy s velkým přesahem.

Nová generace domů, které je dům Romance představitelem, však zaujme také svým účelným dispozičním řešením, díky kterému skýtá komfortní a přitom cenově dostupné bydlení i opravdu velké rodině. Vše je účelně rozmístěno, využit je každý centimetr prostoru. Ve své klasické variantě nabízí dům Romance dispozice 5 + 1 rozkládající se ve dvou podlažích. Jeho zastavěná plocha je 86 metrů čtverečních a podlahová plocha má štědrých 132 metrů čtverečních. A co je nejlepší? Tento dům může být váš už za tři až čtyři měsíce.

Foto: Canaba.cz

Interiér domu Romance

Jak chytře využít každý centimetr

Pojďme se ale podívat dovnitř. Vchod do domu se nachází v jeho středu v přízemí, vejdete do prostorné haly. Pokračovat můžete do obývacího pokoje, který je propojen s jídelnou i kuchyní. Celý prostor je po celý den příjemně světlý, protože sem světlo proudí ze všech světových stran. K večeru si pak můžete zatopit v krbu, který je zasazen v samém srdci celého přízemí. Dodáte tak svému bydlení zase úplně jinou atmosféru.

V přízemí se samozřejmě myslelo i na praktičnost, proto tu nechybí koupelna se záchodem ani hobby místnost, která může sloužit jako uskladňovací komora, ale klidně i jako mini kancelář – i tento pokoj s rozlohou necelých pěti metrů čtverečních má své vlastní a překvapivě velké okno.

Video-prohlídka domu RomanceVideo: Canaba.cz

Ve druhém patře jsou soustředěny všechny ložnice. Schodištěm vystoupáte na chytře situovanou galerii, z níž je přístup do všech tří pokojů včetně velké rodinné koupelny. Z největší ložnice se potom dostanete na oba balkony, které k patru náleží. Balkon je vždy společný s jedním z pokojů. Ty se dají snadno proměnit v dětské pokoje nebo třeba pracovnu.

V těchto dispozicích vychází dům na 4 499 000 Kč (včetně DPH) a společnost Canaba vám nabízí v této nejisté době jistě unikátní garanci pevné ceny až na 12 měsíců.

Foto: Canaba.cz

Interiér domu Romance

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám