Hlavní obsah

Sportovní nadšenci, nažhavte sluchátka. Novinky spouští Dobojováno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pamatujete na největší úspěchy českých sportovců? Naskakuje vám husí kůže při vzpomínkách na hokejový turnaj v Naganu, a ještě teď vám v uších zní řev komentátorů při velkých vítězstvích našich fotbalistů, atletů, tenistů a mnoha dalších? Pak se každé pondělí na Novinkách můžete těšit na nový podcast Dobojováno, který nabídne rozhovory s osobnostmi českého sportu, jejichž kariéra už dospěla ke svému konci. Už nyní se na videu můžete podívat na upoutávku prvního dílu.

DOBOJOVÁNO: Bývalý basketbalista Jiří Welsch Video: Novinky

 
Článek

Nový podcast, který na vychází od 17. ledna každé pondělní ráno, nabídne pohled do sportovního světa očima bývalých vrcholových sportovců. Jaký je jejich život po kariéře? Co se jim vrylo do paměti a na co by nejraději zapomněli? Kdo se dnes věnuje trenérskému řemeslu a kdo ze sportovního prostředí zmizel? I o tom bude řeč v pořadu, kterým provází Lucie Černá a Jakub Štěpánek.

Foto: Novinky

Podcast Dobojováno moderují Lucie Černá a Jakub Štěpánek.

V prvních dílech se můžete těšit třeba na povídání s Jiří Welschem, který nastoupil proti Michaelu Jordanovi v nejslavnější basketbalové lize světa NBA, bývalým brankářem Petrem Koubou, který dovedl národní fotbalový tým až do finále evropského šampionátu v Anglii v roce 1996 či Filipem Jíchou, bývalým nejlepším házenkářem světa, jenž dnes sbírá další úspěchy na lavičce jednoho z nejúspěšnějších týmů světa.

Kde nás naladíte?

Nové díly vychází v pondělí ráno na Novinkách, kde kromě celého rozhovoru najdete i krátké video. Pokud rádi posloucháte rozhovory ve streamovacích aplikacích, všechny díly naladíte i na Spotify či Apple Podcastech.

Chcete si poslechnout rozhovor s vaším oblíbeným sportovcem, na jehož kariéru rádi vzpomínáte? Máte k pořadu připomínky? Napište nám na adresu redakce@novinky.cz a do předmětu uveďte „Dobojováno“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám