Hlavní obsah

Zlaté křeslo s ornamentem lebky by obdivovali Mayové i bohatí šejkové

Novinky, jky

Řekněme, že jste vyhráli v loterii. Že vám na účtu přistálo pár stovek miliónů korun. Že nemusíte řešit peníze. Dům s velkou zahradou a bazénem jste si už koupili, stejně tak jako jedno praktické velké auto a sporťáka k tomu. Co vám tedy v takovou chvíli ještě chybí. Přece pohodlné křeslo! A když jste teď ti boháči, tak proč by nebylo ručně vyráběné a zlaté k tomu?

Foto: Harow

Toto vskutku není šperk, ale designové křeslo.

Článek

Proč byste si jako milionář kupovali křeslo pozlacené blyštivým 24karátovým kovem s ornamentem lebky? Jednoduše proto, že byste mohli. Ruku na srdce, křeslo od designové značky Harrow působí jako ideální odpočinkové místo pro největšího padoucha historie.

Foto: Harow

Máme-li věřit jeho tvůrcům, tak je křeslo ještě ke všemu kriminálně pohodlné. Sedák z černého sametu navíc se zářivě zlatou barvou skvěle kontrastuje.

Foto: Harow

Struktura křesla je tvořena převážně tvrzenými skelnými vlákny, ale vnitřní rám je z oceli. Křeslo není strojově vyráběné, jde o ruční výrobu z Paříže.

Foto: Harow

Jak asi velmi správně tušíte. Luxusní křesla nebývají zadarmo. A luxusní zlatá křesla už vůbec. Za toto konkrétně byste zaplatili něco přes 12 miliónů korun. Pokud si ho nekoupí Donald Trump, tak s tímto světem už doopravdy není něco v pořádku...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám