Hlavní obsah

Zahráli si deskovou hru v obklopení žraloků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zahrát si deskovou hru pod vodní hladinou je samo o sobě raritou. Dvojice potápěčů na Bahamách si to v jedné z her dokonce rozdala v přítomnosti žraloků, kteří jim v jistých okamžicích proplouvali po stole. Záběry z nevšední akce poskytla agentura AP.

Potápěči hráli deskové hry na dně moře v obklopení žraloků.Video: AP

 
Článek

Podvodními hráči byli Travis Oates a Kurt Engstrom ze společnosti Above Board TV, jež se specializuje právě na deskové hry. Zahráli si hru s názvem Too Many Bones: Unbreakable, která je vyrobena z plastu a neoprenového materiálu, tudíž ji voda nemohla poničit.

Oates, který je generálním ředitelem zmíněné firmy, se nikdy předtím nepotápěl, tudíž musel absolvovat několikadenní výcvik. A zatímco kameramani a pomocný tým měli ochranný oděv proti žralokům, dvojice hráčů zůstala nechráněna.

Foto: AP

Potápěči hráli deskové hry na dně moře v obklopení žraloků.

Jak je ze záběrů patrné, hrát deskovou hru pod vodní hladinou nebylo nikterak jednoduché, neboť jednotlivé figurky stále někam odplouvaly.

Plynulosti hry nepomáhali ani zvědaví žraloci, kteří Oatesovi s Engstromem několikrát propluli pod rukama.

„Pane bože, bylo to děsivé,“ popsal nevšední zkušenost Travis Oates, jenž ale jedním dechem dodal, že si celou akci náramně užil.

Lidé si potřebují ke žralokům vybudovat vztah. Klecové potápění pomáhá, míní bioložka

Muži

Reklama

Výběr článků

Načítám