Hlavní obsah

Za nový model bot s tajnou skrýší by se nemusel stydět ani James Bond

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boty od obuvnické firmy Oliver Sweeney by si s největší pravděpodobností přál i samotný James Bond. Ta totiž ve spolupráci s firmou VeryFirstTo představila boty s tajnou skrýší, do které se vejde řada předmětů či zařízení, které se mohou hodit v kritických situacích.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Za boty s tajnou skrýší by se nemusel stydět ani James BondVideo: Reuters

 
Článek

„Jedním z původních konceptů byla otázka: Co se stane, když půjdete večer ven a ztratíte bundu, ve které máte všechny důležité věci?“ svěřil se agentuře Reuters výkonný ředitel firmy Oliver Sweeney Tim Cooper.

Kromě ztráty bundy prý boty obstojí i v daleko kritičtějších momentech, jako je například oloupení, přepadení či únos. Do každé z nich se totiž vejdou až tři speciálně vybrané předměty či zařízení, které se v těchto situacích mohou hodit.

Ty jsou schované pod stélkou a nikdo kromě majitele bot o nich nemá sebemenší tušení. Vybrat si můžete z dvanácti nabízených předmětů, mezi kterými jsou třeba nejmenší mobilní telefon na světě, špionážní minikamera, švýcarský nůž, GPS sledovací zařízení, bankovky či bezkontaktní platební prstýnek.

„Jsou autentické, hezké a pohodlné a jejich součástí jsou předměty, které mohou být v nesnázích nepostradatelné. Pokud si myslíte, že váš manžel, bratr nebo syn má všechno, teď už víte, že to není pravda. Tohle je něco, co nenajdete nikde jinde na světě,“ řekl zakladatel firmy VeryFirstTo Marcel Knobil.

Pořizovací cena činí dva tisíce liber (asi 57 tisíc korun).

Reklama

Výběr článků

Načítám