Hlavní obsah

Ve věku 30 let tragicky zahynul Muž roku Antonín Beránek

Ve věku 30 let zemřel Muž roku 2013 Antonín Beránek, podlehl následkům vážné dopravní nehody. Po výhře v soutěži se prosadil zejména jako model v Asii.

Foto: Profimedia.cz

Antonín Beránek vyhrál v roce 2013 soutěž Muž roku.

Článek

Zprávu o Beránkově smrti potvrdil serveru Super.cz ředitel soutěže Muž roku David Novotný. „Je to pravda, zemřel v noci ze středy na čtvrtek, bojoval se zraněními po autonehodě v Šanghaji, která se stala v pátek,“ uvedl Novotný.

Beránek se dostal do širšího povědomí veřejnosti v roce 2013, kdy zvítězil v soutěži Muž roku. Tu Novotný v České republice pořádá od roku 2000. Beránek jako vítěz domácí soutěže reprezentoval zemi i v zahraničí. Stal se nejkrásnějším mužem Evropy a šestým nejkrásnějším mužem planety. Jako model se prosadil zejména v Asii.

Mužem roku 2020 je policista David Kremeň

Koktejl

„Nedal jsem na něj dopustit, velmi jsem si ho vážil, patřil k nejúspěšnějším Mužům roku, skromný a hodný kluk, který navždy zůstane v mém srdci,“ dodal Novotný.

V roce 2009 zvítězil ve stejné soutěži Martin Zach, který pouhý den po vítězství během oslav skočil do rybníka, poranil si páteř a ochrnul.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám