Hlavní obsah

Po nehodě na motorce našel vášeň v terénních autech na dálkové ovládání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiašedesátiletý Thajec Prayoon Sukkaew vybudoval impozantní závodní trať pro terénní auta na dálkové ovládání. Stalo se tak poté, co před sedmi lety v hlavním městě Bangkoku havaroval na motorce a kvůli trvalému zranění se na ni nemohl vrátit, píše agentura AP.

Penzista si na zahradě postavil trať pro terénní autíčka na dálkové ovládání.Video: AP

 
Článek

Prayoon býval milovníkem jízdy na motorce, při nehodě si však poškodil páteř a se svojí vášní se musel rozloučit.

Ovšem netrvalo dlouho a strýček Kung, jak si sympatický Thajec nechává přezdívat, si našel nový koníček - terénní auta na dálkové ovládání, pro které navíc vytvořil impozantní závodní trať.

Foto: AP

Penzista si na zahradě postavil trať pro terénní autíčka na dálkové ovládání.

„Po nehodě jsem otevřel závodní trať s názvem Scale Bang Khae. Auta na dálkové ovládání jsou totožná jako běžná auta, jen jsou menší. Mají úplně stejné detaily, existují různé značky a modely. Když jsem zjistil, že si s nimi můžu hrát společně se svými vnoučaty, našel jsem v nich zalíbení,“ svěřil se Prayoon agentuře AP.

Foto: AP

Penzista si na zahradě postavil trať pro terénní autíčka na dálkové ovládání.

Jak sám říká, jde o skvělý způsob, jak utužit vztahy s celou rodinou. Závodní dráha už ale přilákala i celou řadu nadšenců z širšího okolí. Za vstup si Prayoon nic neúčtuje, jde mu primárně o to, aby se lidi bavili.

„Je úžasné, jak auta mohou jezdit přes překážky a do kopců. Navíc vypadají skvěle na fotkách. Plocha závodní dráhy se pomalu rozšiřuje, přidal jsem i nové dekorace. Zvu všechny, kteří si chtějí užít spoustu srandy. Každý je vítán,“ směje se Thajec.

Filipínský umělec dává do malování kus sebe. Používá vlastní krev

Muži

Reklama

Související témata:
Závodní hra

Výběr článků

Načítám