Hlavní obsah

Novodobý Casanova spokojeně žije se sedmi ženami, osmá mu utekla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiatřicetiletý Soros Ong Dam z Thajska žije život skutečně naplno. Kromě toho, že se živí jako tatér ve vlastním studiu, má také sedm manželek, které se u něj v ložnici pravidelně střídají. Společně žijí jako jedna velká spokojená rodina. Ovšem takový vztah není pro každého, což zjistil už i sám Ong Dam.

BEZ KOMENTÁŘE: Thajský Casanova žije najednou se sedmi manželkamiVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Sedm půvabných žen, všechny okolo dvaceti let a všechny spokojené. Tak nějak to vypadá u Ong Dama doma, alespoň tedy podle slov všech zainteresovaných.

„Jsme skutečně jako jedna velká rodina. Žijeme v jednom domě, a když je nám smutno, navzájem se podporujeme, a jsme maximálně spokojení,“ zaznívá od Ong Dama a jeho manželek.

Thajský tatér přitom žil s jednou ze svých nynějších manželek v monogamním vztahu. „Varoval jsem ji dopředu, že jsem playboy,“ říká Ong Dam, jenž si za pár měsíců skutečně přivedl do domu nedaleko Bangkoku milenku.

Nejznámější mýty o polyamorii, kterým byste neměli věřit

Vztahy a sex

Ačkoliv v Thajsku není oficiálně povolena polygamie, manželské svazky uzavřel Ong Dam při náboženských rituálech. Postupem času další milenky přibývaly, až jich v domě s tatérem žilo osm.

Jedna z nich však nedávno polygamní vztah opustila, odstěhovala se a s Ong Damem nechce mít nic společného. „Doufám, že se brzy vrátí,“ přiznává hlava rodiny.

V ložnici se střídají

A zvládne Ong Dam skutečně věnovat pozornost všem ženám? „Myslím si, že ano. Všechny mám moc rád. Žijeme jako bratr a sestry, vzájemně si pomáháme a společně vyděláváme na živobytí. Myslím, že fungujeme úplně stejně jako každá jiná rodina,“ tvrdí.

Aby se všechny manželky cítily spokojené, zavedl Ong Dam systém střídání v ložnici. A v počtu sedmi manželek je systém prostý. Každý den v týdnu jiná manželka.

Svázané tělo jako umělecké dílo. To je japonská technika shibari

Koktejl

„Řekla bych, že žiju zábavný život. Jsme jako sourozenci a přátelé. Děláme věci společně. Je to jako mít hodně sester. Co se týče lásky, myslím, že dostáváme všechny stejné množství. Jsme prostě šťastné a nic nás netrápí. Myslím, že náš vztah nikomu neubližuje,“ dodala Sprite, první manželka Ong Dama.

Ta společně s dalšími manželkami natáčí videa na YouTube, pomáhá v tetovacím studiu a věnuje se dobročinným projektům v rámci místní komunity, uvedla agentura AP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám