Hlavní obsah

Máte sedačku ve tvaru mořské okurky? Ne? Za cenu nového auta ale můžete

Novinky, jky

Pokud jste se někdy v nedávné době zadívali do svého obývacího pokoje a nahlas si posteskli, že vám tam chybí něco ve tvaru obří mořské okurky, možná si zkontrolujte, zda nemáte v bytě odposlouchávací zařízení. Designový výrobce doplňků Blackman Cruz vás totiž jistým řízením osudu zřejmě zaslechnul.

Foto: Blackman Cruz

Sedací vak ve tvaru mořské okurky není zrovna praktický.

Článek

Pokud posuzujete gauče, křesla a nejrůznější sedací vaky jen z pohledu jejich pohodlnosti, je možné, že vám sedací vak ve tvaru mořské okurky zrovna neučaruje. Zaujmout by vás však jistě mohlo přinejmenším provedení z vysoce kvalitní černé kůže.

Každý sedací vak je vyráběn ručně, ale spíše než na sezení slouží jako interiérový doplněk a spolehlivý spouštěč konverzací i s těmi nejnudnějšími návštěvami. Co se samotného sezení týče, připomíná spíše podivnou sexuální pomůcku, ale dívat se na celý fotbalový zápas nebo film byste asi z této okurky nezvládli.

Okurka se vyrábí ve dvou velikostech - ta větší má 85 na 190 centimetrů a vyjde na 19 500 dolarů (488 tisíc korun), menší má asi 68 na 125 centimetrů a stojí 11 500 dolarů, tedy 288 tisíc korun. Tak co, stále máte pocit, že by se vám obří mořská okurka domů hodila?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám