Hlavní obsah

Martin Šonka letí do Ostravy, svou autobiografii představí na letišti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Špičkový akrobatický pilot Martin Šonka, který před pěti lety ovládl světovou sérii Red Bull Air Race, a sportovní novinář webu Sport.cz a deníku Právo Robert Sára budou hlavními protagonisty tříhodinové talk show nazvané Martin Šonka letí do Ostravy.

Foto: Petr Horník, Právo

Martin Šonka

Článek

Akce se uskuteční ve středu 6. prosince přímo v prostorách odletového Letiště Leoše Janáčka Ostrava v Mošnově na Novojičínsku. A jejím cílem bude seznámit zájemce s knihou Můj let do nebes, jež je Šonkovou autobiografií.

„Lidé se dozvědí informace nejen o závodech série Red Bull Air Race, ale budou moci rovněž exkluzivně nahlédnout do zákulisí nově vzniklých závodů v letecké akrobacii nazvaných X Race,“ prozradil pořadatel akce Jan Svoboda s tím, že návštěvníci talk show budou moci Šonkovi i Sárovi, který je autorem knihy, pokládat dotazy.

Kniha Můj let do nebes vznikala dva roky, moderátorem akce bude Jakub Štefek. Vstupenky na talk show Martin Šonka letí do Ostravy lze koupit na smsticket.cz.

Martin Šonka: Chtěl bych si zaletět do kosmu

Styl

Může se vám hodit na Zboží.cz: Kniha: Martin Šonka: Můj let do nebes - Robert Sára

Reklama

Výběr článků

Načítám