Hlavní obsah

Majitel baru přišel s netradičním řešením. Neposlušné hosty šokuje

Novinky, nčs

K dost razantnímu opatření se odhodlal majitel baru v anglickém městečku Saint Just v hrabství Cornwall. Aby ochránil personál podniku, nainstaloval k baru elektrický plot. Ten slouží jako velmi důrazné doporučení k dodržování bezpečných rozestupů.

Foto: Profimedia.cz

V baru zavedli elektrický plot. Ilustrační foto.

Článek

Majitel baru Johnny McFadden doslova šokuje zákazníky netradičním opatřením, které slouží jako ochrana personálu.

Ke tvrdému kroku se rozhodl poté, co hosté baru opakovaně nedbali bezpečných rozestupů, které v době pandemie koronaviru patří k základním preventivním opatřením.

Jak sám McFadden připouští, elektrický ohradník je většinu času vypnutý, nicméně o atrapu se nejedná. „Můžu ho kdykoliv zapnout,“ jako by snad výhrůžně zvedal prst nad případnými hříšníky.

Heslo protirasistických protestů si rozčílení majitelé barů upravili po svém

Muži

„Žádali jsme naše zákazníky, aby rozestupy dodržovali, ale nikam to nevedlo. Teď si lidé konečně dávají dost velký pozor. Je to ku prospěchu všech,“ obhajuje důrazné opatření, o kterém se už o víkendu měla přesvědčit dvojice opilých hostů.

Ačkoliv se jedná o zcela neortodoxní řešení, setkalo se s poměrně kladnými ohlasy. Britský rozhlasový moderátor Neill Maguire sdílel na sociálních sítích fotografii plotu a někteří komentující dokonce označili opatření za „nejlepší věc, jakou kdy viděli“.

Anketa

Přijde vám elektrický plot v baru jako adekvátní opatření?
Ano
87,8 %
Ne
12,2 %
Celkem hlasovalo 7054 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám