Hlavní obsah

Japonec po letech představil vylepšený kostým psa. Už není kolie, ale aljašský malamut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Má neobvyklou zálibu, o které neví nikdo z jeho blízkých. Japonec, známý pod pseudonymem Toko, si svoji identitu přísně střeží, neboť se domnívá, že by jeho rodina a kamarádi nenašli v jeho vášni pochopení. Přesto na internetu v kostýmu psa sdílí videa, která mají v součtu miliony zhlédnutí. A na posledním z nich představil svůj zbrusu nový realistický kostým aljašského malamuta.

Foto: Profimedia.cz

Japonec ve svém novém kostýmu aljašského malamuta

Článek

První psí kostým ukázal Toko světu před dvěma lety. Tehdy se jednalo o kostým kolie, která je jeho nejoblíbenějším psím plemenem. Za realistický převlek tehdy utratil dva miliony japonských jenů (přes 300 tisíc korun).

Důvodem prý byla skutečnost, že si chtěl dopřávat každodenní psí radosti, jako je hra s míčem, aportování či převalování se na podlaze. Videa, na nichž všemožné aktivity v převleku vykonává, následně sdílel na svém youtubovém kanálu, kde dosud v součtu zaznamenaly přes 24 milionů zhlédnutí.

V nejnovějším videu pak představil svůj zbrusu nový kostým aljašského malamuta, který mu dokonce dovoluje vrtět ocasem a pohybovat čumákem. „Jmenuji se Toko a splnil jsem si sen stát se zvířetem,“ napsal k videu Japonec s tím, že kostým opět vyrobila firma, která se věnuje tvorbě soch a modelů pro filmy a reklamy. Částku, kterou za něj utratil, tentokrát nezveřejnil.

Jakkoli jsou jeho videa na internetu populární, Toko si svoji reálnou identitu střeží. O jeho nevšedním koníčku netuší dokonce ani jeho nejbližší, natož kolegové v práci. Jak sám odhaduje, slov zastání a podpory by se patrně nedočkal. S nasazováním psích kostýmů však v žádném případě končit nehodlá, ba naopak.

Japonec utratil statisíce, aby vypadal jako kolie

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám