Hlavní obsah

Jaká je nejdražší věc na Amazonu? Vejde se vám do provětrané peněženky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud máte přebytečných zhruba devět milionů korun, pak se můžete stát hrdými majiteli nejdražší věci, kterou lze koupit na Amazonu, jednom z největších internetových obchodů světa. Za své miliony dostanete jednu baseballovou kartičku, která se vám s přehledem vejde do peněženky.

Foto: Profimedia.cz

Christy Mathewson byl jedním z nejlepších hráčů baseballu v historii.

Článek

Kartičku Christyho Mathewsona, jenž bezesporu patří k legendám baseballu, si můžete na internetu pořídit za sumu, která odpovídá velmi pěknému rodinnému domku. Ostatně něco dražšího momentálně na Amazonu těžko pohledat.

Teniskový svatý grál může být váš. Stačí být milionář, nebo překvapit prodejce

Muži

Na sběratelský kousek se ale podle všeho fronta nestojí. Kartička je totiž na prodej už od roku 2019, nového majitele od té doby prozatím nenašla. Z prodejní ceny si navíc utahují zákazníci přímo v diskusi s recenzemi. „Skvělá kartička, ale musel jsem kvůli ní prodat dům a dítě. Teď jsem bez domova a bez dětí, přál bych si rodinu zpátky,” žertuje jeden z nakupujících.

Christy Mathewson se narodil v roce 1860 a stal se jedním z nejznámějších hráčů historie baseballu. Vynikající nadhazovač strávil drtivou většinu kariéry v týmu New York Giants a za svoje výkony byl dvojnásobný vítěz Světové série uveden v roce 1936 do Síně slávy. Jeho život ukončila v pouhých 45 letech tuberkulóza.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám