Hlavní obsah

Hledá se lovec supersportů

Novinky, nčs

Dubaj je městem, kde se v ulicích prohánějí luxusní automobily prestižních značek. Mnohé z nich už svoje majitele dávno nesvezly. Stojí opuštěné na ulicích a pomalu na ně usedá prach. Britská firma nyní přijme do svých řad někoho, kdo si opuštěná auta vezme na paškál.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Odcestujete do Spojených arabských emirátů, budete vyhledávat opuštěná luxusní auta, snažit se dohledat jejich majitele a výhodně auto odkoupit. Z transakce firma nabízí provizi v přepočtu zhruba 870 tisíc korun za jedno auto. Kromě toho samozřejmě budoucí pracovník dostane zdarma ubytování v Dubaji, příspěvek na živobytí a proplaceny mu budou veškeré cestovní náklady.

Foto: Profimedia.cz

Opuštěná auta v Dubaji

Na oplátku britská firma požaduje znalost luxusních automobilek a dobré vyjednávací schopnosti s majiteli aut. Právě to může být oříšek. Auta na ulicích často nechávají nejen bohatstvím obklopení šejkové, ale i zbohatlíci, kteří však o majetek přišli a ze země uprchli ve snaze vyhnout se placení svých závazků. A kromě dluhů tak po nich zůstala například i zánovní auta.

„Je velká škoda, že tak krásná auta stojí opuštěná bez majitelů. Myslím, že mezi nimi bude i mnoho výjimečných kousků, které se mohou stát dobrou investicí pro naše klienty,“ říká zakladatel firmy HushHush Aaron Harpin.

„Je to skvělá příležitost pro někoho, kdo má rád auta a nové výzvy. Samozřejmě i pro naši firmu jsou takové zakázky velké plus,“ dodává Harpin.

Pokud patříte mezi milovníky rychlých a krásných automobilů, nevadí vám vysoké teploty a vyjednávat dokážete o čemkoliv, pak povolání „lovce supersportů“ volá.

Reklama

Výběr článků

Načítám