Hlavní obsah

Život a smrt Whitney Houstonové v komiksu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový komiks z vydavatelství Bluewater Productions vypráví o životě a smrti jedné z největších popových hvězd světa, o zpěvačce zbožňované a později tragicky upadající do drogové závislosti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Komiks o Whitney HoustonovéVideo: Bluewater Productions, Reuters

 
Článek

Komiks Tribute: Whitney Houston popisuje její život od dětství v Newarku (New Jersey) přes hvězdnou kariéru až po temné období, kdy v devadesátých letech přestala natáčet desky a propadla drogám.

Závěr líčí pohřeb včetně proslovu herce Kevina Costnera, který s ní hrál ve slavném filmu Osobní strážce. Knížka vyjde 7. srpna, kdy by se předčasně zesnulá zpěvačka dožila padesáti let.

Zpěvačka byla na vrcholu kariéry koncem osmdesátých a začátkem devadesátých let, kdy všude zněly pop-soulové hity I Wanna Dance With Somebody, I’m Every Woman, Step By Step, Run to You a I Will Always Love You. Spojila v nich poctivou americkou „kostelní“ školu gospelu s leskem popu.

Zemřela ve 48 letech v Los Angeles. Příčinou smrti bylo podle lékařů utonutí nešťastnou náhodou. Zpěvačka pravidelně užívala kokain a měla nemocné srdce, navíc měla v krvi Xanax (Neurol), Flexeril nebo Benadryl.

Reklama

Výběr článků

Načítám