Hlavní obsah

Zemřel herec Rob Garrison z Karate Kida

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Rob Garrison, který se proslavil ztvárněním Tommyho ve filmu Karate Kid, zemřel ve věku 59 let. Uvedla to v pátek stanice CNN s odvoláním na jeho zástupce.

Foto: Columbia Pictures, .

Rob Garrison

Článek

Garrison, který se narodil ve Wheelingu v Západní Virginii, se poprvé objevil na stříbrném plátně v roce 1977 v kanadském béčkovém sci-fi filmu Starship Invasion. Pak měl vedlejší roli v Brubakerovi a zahrál si i v televizním seriálu Columbo.

Upoutávka na film Karate KidVideo: Columbia Pictures

Prosadil se v roce 1984 ve filmu Karate Kid. Hrál i v jeho pokračování Karate Kid II. V poslední době se objevil v sérii Cobra Kai, která se vysílá na internetu a která zachycuje osud hrdinů z Karate Kida poté, co zestárli.

„Rob byl velká postava a velvyslanec odkazu Karate Kida,” řekl jeho agent Rick Henriques. „Jeho výkon v Sezóně 2 v Cobra Kai, který byl jeho poslední rolí, byl prostě úžasný a on si ukradl pro sebe celou epizodu.“

V roce 1986 se mihl i v agitce z leteckého prostředí Železný orel o záchraně amerického pilota, který byl sestřelen nad nepřátelskou zemí na Blízkém východě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám