Hlavní obsah

Zemřel herec Nashawn Breedlove

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New Jersey

Ve věku 46 let zemřel americký herec a raper Nashawn Breedlove, známý svým rapovým soubojem s Eminemem ve filmu 8 Mile. Breedlove skonal v neděli ve spánku ve svém domě v New Jersey. Jeho matka potvrdila jeho odchod v úterý na sociálních sítích. Příčina smrti je podle serveru TMZ zatím neznámá.

Foto: BBC

Nashawn Breedlove

Článek

„Nashawnův odchod z tohoto světa zanechal v mém životě nesmírnou prázdnotu, kterou slova nemohou plně vyjádřit. Nedokážu vyjádřit bolest, kterou cítím. Nebyl to jen můj syn; byl to pozoruhodný muž, jehož charakter a síla inspirovaly všechny, kteří mu zkřížili cestu,“ napsala jeho matka na Facebooku.

Breedlove ztvárnil Lotta ve filmu 8 Mile z roku 2002, který volně vycházel ze života rappera Eminema, který v něm hrál hlavní roli.

Mnozí z těch, kdo na sociálních sítích vzdávají Breedlovovi hold, vzpomínají právě na slavný rapový souboj. Raper Mickey Factz si ho podle svých slov bude pamatovat jako „jednoho z mála, který porazil Eminema“.

Breedlove se objevil také na soundtracku ke komedii The Wash z roku 2001.

Foto: Profimedia.cz

Eminem a Nashawn Breedlove ve filmu 8 Mile.

Rapper Coolio zemřel na předávkování fentanylem

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám