Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Úžasňákovi 2 pokořili Toma Cruise

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Animovaný snímek Úžasňákovi 2 obsadil první místo v žebříčku návštěvnosti kin. Druhý je film Mission Impossible - Fallout s Tomem Cruisem.

Foto: Disney

Úžasňákovi 2

Článek

Úžasňákovi 2, to je návrat rodiny animovaných superhrdinů. Hlavní hvězdou je Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy normálního života. Pro všechny je to těžká změna a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, rodina a Mražoun musí najít způsob, jak se dát zase dohromady.

Foto: Cinemart

Tom Cruise šplhá v Kašmíru.

Mission: Impossible - Fallout režiséra Christophera McQuarrieho je bláznivou sérií dvě a půl hodiny trvajících akčních scén, po choreografické a technické stránce lahůdkově zpracovaných. Přesto zůstává jen bezduchým spektáklem bez skutečně zajímavých postav. Slabomyslný scénář je kopií něčeho, co už bylo samo kopií - zase se ocitly jaderné zbraně v rukou šílence, zase hrozí konec světa a zase přijíždí neohrožený agent a osudová krasavice.

Třetí je americký muzikál Mamma Mia! Here We Go Again. Po deseti letech se vrací ke stejnému nápadu, který použil první díl, a snaží se z toho ještě něco vydolovat.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.9.Úžasňákovi 260 037
2.13.Mission Impossible - Fallout38 786
3.1.Mamma Mia! Here We Go Again19 128
4.2.Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená17 982
5.3.Chata na prodej9 301
6.5.Úsměvy smutných mužů8 439
7.4.Ant-Man a Wasp6 131
8.6.Jurský svět: Zánik říše4 261
9.8.Děsivé dědictví3 450
10.7.Plán útěku 22 215
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám