Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Star Wars. Na nic jiného se nechodí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žebříčku návštěvnosti kin zcela dominuje film Star Wars: Poslední z Jediů. Za víkend má 201 tisíc diváků, komerčně by tak mohl být jedním z nejúspěšnějších filmů roku.

Foto: Falcon

Star Wars: Poslední z Jediů

Článek

Star Wars v režii Riana Johnsona pokračují v podobném duchu jako předešlé díly. Rebelové jsou opět téměř zničeni, ale povstanou. Rey (Daisy Ridleyová) se na začátku vydá na opuštěné místo za Skywalkerem (Mark Hamill), aby ho přesvědčila ke zničení nejvyššího záporňáka Snoka. Skywalker ale nejeví žádný zájem.

Kromě toho musí řešit boj s nepřátelskou flotilou a ve 150minutové akční pohádce se vyrojí spousta bizarních tvorů a proběhne řada trikových bitev a šermovaček se světelnými meči.

Foto: Lucasfilm

Mark Hamill

Matky na tahu o Vánocích je americká komedie o třech matkách, které už mají dost uklízení a vaření. O těchto Vánocích se rozhodnou pořádně zapařit, ale jejich plán by mohla překazit nečekaná návštěva jejich vlastních matek.

A nakonec Paddington 2 - rodinná komedie o medvídkovi a lidech kolem něj. Medvěd se šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám své tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.Star Wars: Poslední z Jediů201 859
2.1.Matky na tahu o Vánocích13 173
3.2.Paddington 211 455
4.3.Přání k mání7 901
5.4.Vražda v Orient expresu5 175
6.Ferdinand5 011
7.7.7 životů4 994
8.9.Maxinožka3 432
9.6.Thor: Ragnarok2 904
10.11.Příšerákovi2 702
roj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám