Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Srdce na dlani a za ním Spider-Man

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká kina v lednu nadále živoří, v TOP 10 figurují i filmy, které nasbíraly 3 tisíce diváků za víkend. Za ten poslední je na prvním místě žebříčku návštěvnosti český film Srdce na dlani a na druhém dožívá šest týdnů starý film Spider-Man: Bez domova.

Foto: Cinemart

Eliška Balzerová a Boleslav Polívka

Článek

Český romantický film Srdce na dlani má 38 tisíc diváků. Vypráví o třech párech a jejich milostných problémech. Josef (Boleslav Polívka) si na stará kolena plní svůj sen být pouličním klaunem a u Vltavy se seznámí s Maruškou (Eliška Balzerová), majitelkou pojízdné kavárny. Anička (Jana Pidrmanová) se k němu nastěhuje s pětiletým Honzíkem, protože manžel ji podvádí. Zájem projevuje soused (Matouš Ruml). Karel (Vladimír Polívka) zase svádí učitelku ze školky (Kristína Svarinská).

Foto: Marvel Studios

Spider-Man a Zendaya

Spider-Man: Bez domova je dalším komiksovým spektáklem. Spider-Man tentokrát požádá Doctora Strange, aby mu pomohl jeho tajemství obnovit. Kouzlo však způsobí v realitě obrovskou trhlinu, jíž do světa proniknou ti nejmocnější zloduši, kteří kdy bojovali se Spider-Manem v paralelním světě.

Třetí příčka patří animovanému muzikálu režiséra Gartha Jenningse Zpívej 2. Zvířátka jako koalák Buster Moon, dikobraz Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny a čuně Gunter chtějí prorazit v hudbě, ale budou muset přesvědčit ke spolupráci lva Callowaye, který už nechce zpívat.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Srdce na dlani38 206
2.1.Spider-Man: Bez domova19 116
3.2.Zpívej 210 271
4.5.Velký červený pes Clifford8 357
5.3.Vřískot5 820
6.6.Kingsman: První mise5 002
7.4.Šťastný rok 23 279
8.8.Spencer3 121
9.9.Klan Gucci3 094
10.10.Encanto2 676
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám