Hlavní obsah

Ze StarDance vypadli Fridrichová a Kohout

Aktualizováno

V sobotu večer pokračovala taneční soutěž StarDance druhým kolem. S postupem se musel rozloučit soutěžní pár Nora Fridrichová - Jan Kohout.

Ze StarDance vypadli Fridrichová a KohoutVideo: Česká televize

 
Článek

V porotě opět usedli Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Richard Genzer a Jan Tománek.

Jako první tančili tango Nora Fridrichová a Jan Kohout. „Mně se to líbilo více než mnulý týden, viděla jsem řadu technických chyb, ale líbil se mi váš výraz,” uvedla Tatiana Drexler. „Noro, vaše obava z kostýmu byla zbytečná, vypadáte nádherně,” řekl Jan Tománek. Pár obdržel celkem slabých 24 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Nora Fridrichová a Jan Kohout

Následovali Karel Kovy Kovář a Veronika Lišková, kteří předvedli tanec cha-cha. „Byl jsem mile překvapen, Kovy, ten rytmus, který jste předvedl, mě fascinoval. Snažil jste se tančit celým tělem,” řekl Zdeněk Chlopčík.

„Ty umíš ty tance skvěle nafejkovat, o tebe nemám strach,” dodal Richard Genzer.

Pár si odnesl velmi slušných 29 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský

Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský zatančili waltz. „Já jsem si za vás oddechl, minulý týden se mi to nelíbilo vůbec a dneska to bylo přirozené, waltzové a velmi elegantní,” konstatoval Jan Tománek.

Porota jim udělila hezkých 28 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Xindl X a Markéta Dostálová

Tango tančili Xindl X a Markéta Dostálová. „Vy jste úžasný, všichni o vás řikají, že vám to půjde, když to bude dramatické. A měli pravdu,” podotkla Tatiana Drexler. „Těžká váha, ale velmi dobře zatančené tango, rytmicky, pocitově,” dodal Zdeněk Chlopčík.

Celkový výsledek byl 28 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Gabriela Koukalová a Martin Prágr

Gabriela Koukalová a Martin Prágr zatančili cha-chu a zazářili. „Gabrielo, vy pro mě máte největší potenciál, já se na vaše vystoupení těším, akorát mám pocit, že přijíždíte na střelnici a soustředíte se na to provedení... chtělo by to jet cílovou rovinku na olympiádě,” uvedl Jan Tománek.

„Gabrielo, cha-chu jste porazila a nemusíte na trestné kolo... bylo to dobré,” řekl  Richard Genzer.

Pár si vysloužil 29 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Matouš Ruml a Natálie Otáhalová

S waltzem přišli Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. „Já jsem skoro nadšen. Byl to moc pěkný waltz, technicky, držením, plynulostí, zaškobrtnutí nehraje roli,” řekl Zdeněk Chlopčík. „Mně se na vašem waltzu líbilo, že jste udržel držení, to je strašně těžká věc,” dodal Jan Tománek.

Celkový výsledek byl tentokrát 31 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Tonya Graves a Michal Bureš

Tonya Graves a Michal Bureš zkusili tango a příliš nenadchli. „Jako zpíváš po svým, tak sis dala i tango po svým... ale bylo to lepší než minule,” řekl Richard Genzer.

„No mohlo to být lepší, já myslím, že byste měli víc zkoušet, těžší věci, zvýšit rychlost, dynamiku,” řekla Tatiana Drexler.

Vysloužili si celkem neslavných 23 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Jakub Vágner a Michaela Nováková

„Vy jste přišel chytit velkou rybu a mně se to líbilo moc,” uvedl Jan Tománek. „Vy můžete prodat vše, co použiváte na chytání ryb. Když budete u rybníka tančit cha-chu, tak ryby přijdou sami,” uvedla Tatiana Drexler.

Odnesli si 34 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička se svým waltzem porotu potěšili. „Já bych dnes poslal SMS... bylo to khek, svěží,” řekl Richard Genzer.

„Něžná, nádherná, éterická. Překrásný anglický waltz, škoda, že v závěru jste neudržela ten odklon a tu půvabnost, kterou jste měla na začátku,” hodnotil Zdeněk Chlopčík.

Výsledek byl celkem 31 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

„Udělal jste to moc pěkně, zlehka jste držel, měl jste skvělou rovnováhu,” řekl Zdeněk Chlopčík.

„Už podruhé jste přišel na parket a vy omládnete fyzicky, což je obdivuhodné. Bylo to velmi elegantní,” dodal Jan Tománek.

Celkově si vysloužili 34 bodů.

Režisér Roman Petrenko – deset let se StarDance

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám