Hlavní obsah

Zdeněk Vlček a Beego Shea zpívají pro hudební talenty píseň Múza

Zakladatel vzdělávací platformy doucenijinak.cz, pedagog a hudebník Zdeněk Vlček představuje singl Múza, který je také ústřední písní talentového projektu Hudební sen, jehož patronem se stal zpěvák Matěj Ruppert. Pozvánku zazpívat si s Vlčkem píseň Múza přijala zpěvačka Beego Shea, zakladatelka školy Singing is fun a hlasový kouč.

Zdeněk Vlček a Beego Shea v klipu k písni MúzaVideo: archiv umělců

 
Článek

Ústředním motivem písně je podle slov autora talent, který má v sobě každý člověk, ale málokdo má to štěstí, že ho včas objeví a začne rozvíjet. „Všichni máme nějaký dar, který je často skrytý. My bychom písní, ale především talentovými projekty rádi motivovali a inspirovali k tomu, aby mladí lidé dokázali své talenty objevit, rozvíjet a převézt do praxe,“ uvedl při premiéře klipu Zdeněk Vlček.

První z talentových kempů se odehraje o prázdninách v Českém ráji, přímo pod Troskami. Účastníci v něm během pěti dnů nahlédnou do tajů populární hudby, načerpají znalosti, setkají se se zajímavými osobnostmi a získají startovní šoubyznysový balíček, který obsahuje ateliérové fotografie, make-up, videoklip a závěrečnou píseň nahranou a zmixovanou profesionálním studiem.

„Myšlenku o pořádání talentových kempů jsem měl už asi před čtyřmi lety. Teď konečně spatří světlo světa první talentový kemp, který organizujeme s Matějem Ruppertem a partou báječných lektorů. Momentálně hledáme dvacet talentovaných zpěváků, kteří se do projektu mohou zapojit zdarma, na základě talentové zkoušky,“ říká Zdeněk Vlček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám