Hlavní obsah

Žbirka se setkal s Lennonovým synem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOUZOV

Miroslav Žbirka natáčí ve studio Sono v Nouzově nové album. Velký obdivovatel Beatles tam zažil další mimořádné setkání, ve vedlejší místnosti totiž nahrával vokální party Lennonův syn.

Článek

"Zažil jsem malý šok, když jsem se dozvěděl, že ve vedlejší nahrávací místnosti studia SONO, kde zrovna točím nové písničky, právě zpívá syn Johna Lennona Julian."

Pobyt Lennonoava syna, který zpíval dvě písně na desce klavíristy a zpěváka Gregory Darlinga, byl maximálně utajen. Žbirka se s ním však sešel, i když ze čtyř dnů v České republice strávil jen dva ve studiu.

Žbirka si sebou vzal fotku ze svého loňského setkání s Paulem McCartneym v Praze, kdy mu člen Beatles zahrál v šatně svou novou píseň Follow Me, kterou Meky zařadil na desku Live. "Julian Lennon se mi podepsal na rub té fotky."

Žbirkovo nové studiové album by mělo vyjít letos na podzim. Budou se na něm podílet mnozí z těch, kteří s ním spolupracovali na úspěšném Modrém albu, ale skladby "by měly být jinak oblečené". Mezi autory je i David Koller.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám