Hlavní obsah

Za smrt Amy Winehouseové prý může nahrávací společnost

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský novinář a moderátor Piers Morgan obvinil nahrávací společnost Island Records, že její chamtivost mohla být jednou z příčin předčasné smrt Amy Winehouseové. Ta byla nalezena mrtvá v sobotu 23. července ve svém bytě v londýnském Camdenu.

Foto: Profimedia.cz

Amy Winehouseová

Článek

Šestačtyřicetiletý bývalý porotce soutěže Britain's Got Talent tvrdí, že v týmu vydavatele alb Winehouseové nebylo dost lidí ochotných pomoci ji a převzít za ni větší odpovědnost.

„Je mi to líto. Kde byli lidé, kteří na ní vydělávali? Ti stejní lidé ovšem teď budou mít zisk z prodeje alba Back To Black, které se vrací na vrcholky hitparád,“ řekl Morgan.

Měla málo koncertů

Novinář dodal, že dobře znal situaci, v níž Winehouseová byla, neboť jeho švagr pracoval v jejím koncertním týmu.

„Znám údaje z posledních let její kariéry. Skoro nekoncertovala, což nebylo dobré. Někteří tvrdí, že když se stala členkou Klubu 27, je to fajn. To teda není,“ uzavřel Morgan. Klub 27 je symbolické společenství muzikantů, kteří zemřeli v tomto věku.

Reklama

Související články

Zemřela zpěvačka Amy Winehouse

Sedmadvacetiletá britská zpěvačka Amy Winehouse byla nalezena mrtvá ve svém londýnském bytě. Policie zatím nezná příčinu její smrti, uvedla stanice SkyNews.

Výběr článků

Načítám